Reizen naar Stockholm

Airshuttle – Busservice van en naar Arlanda

Airshuttle Stockholm
Vanaf Stockholm Arlanda, het grootste vliegveld van Zweden,zijn er verschillende manieren om de binnenstad van Stockholm te bereiken. Zo kon je eerder al lezen over de Arlanda Express, een treinverbinding die je in 20 minuten naar het Centraal Station brengt.  Naast de trein zijn er ook busbedrijven waarmee je naar Stockholm kunt reizen vanuit het vliegveld. Airshuttle.se is de nieuwste speler op de markt, en belooft na de Arlanda Express de snelste te zijn.

35 minuten duurt het om met een bus van Airshuttle van Stockholm Arlanda naar Stockholm Cityterminalen in de binnenstad te reizen. Hoe het Airshuttle lukt om sneller dan concurrenten als bijvoorbeeld Flygbussarna te zijn? De bussen stoppen enkel op Cityterminalen en Stockholm Sankt Eriksplan, waarna ze in één keer doorrijden naar de luchthaven.

De bussen van Airshuttle zijn van dezelfde gemakken voorzien als bijvoorbeeld de Arlanda Express, zo zijn er stopcontacten bij elke stoel en kunnen reizigers gebruik maken van Wi-Fi. Handing om in te checken op je vlucht of alvast op te zoeken hoe je bij je hotel komt.

Airshuttle Stockholm

Airshuttle is lente 2015 gestart met het verkeer tussen Stockholm en Arlanda en heeft onlangs hun reisschema aangepast, waardoor ze ’s avonds tot na middernacht tussen de het vliegveld en de binnenstad rijden. Hiermee wordt het een aantrekkelijk alternatief voor de snelle, maar relatief dure Arlanda Express.

Een retourtje voor volwassenen met de Airshuttle kost 198 kronen als je online boekt. Offline kost een ticket 218 kronen. Voor gepensioneerden en iedereen onder 26 zijn retourtickets voor 170 Zweedse kronen online te bestellen. In een van de offline verkooppunten of in de bus kosten de tickets voor deze groepen 198 Zweedse kronen.

Kijk voor meer informatie over de vertrektijden en prijzen van Airshuttle op de website van het busbedrijf. Tickets zijn ook op deze website te bestellen.Tags

Anthony

Anthony Bokslag is de oprichter van Stockholmblog. Anthony woont sinds maart 2012 in Stockholm. Sindsdien schrijft hij op Stockholmblog.nl over zijn tips voor een vakantie of leven in de Zweedse hoofdstad.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Close
Close