Debaser Slussen keert terug deze zomer

Debaser Slussen keert terug deze zomer

SHARE
, / 2476 0

Debaser slussen Stockholm

Bijna twee jaar geleden moest een van de meest populaire bars en clubs van Stockholm, Debaser Slussen, z’n deuren sluiten vanwege de verbouwing van verkeersknooppunt Slussen. Die sluiting kon toen op veel verzet rekenen, velen vonden dat de bar veel te vroeg het veld moest ruimen. De gemeente Stockholm was echter niet op andere gedachten te brengen en in 2013 sloot Debaser Slussen definitief de deuren. Sindsdien is de locatie van de oude bar voornamelijk een opslagplek voor bouwmaterialen, de werkzaamheden aan het nieuwe Slussen zijn namelijk nog steeds niet volledig op gang gekomen. 

Enkele weken geleden kwam er echter goed nieuws voorbij op Facebook: op 28 mei opent Debaser Slussen tijdelijk opnieuw, op enkele meters afstand van de oude locatie. De bar zal Debaser Slussen Terrassen gaan heten en het zal om een buitenbar gaan. Eten kun je er vanaf 28 mei ook, Debaser heeft namelijk later weten in een Debaser Foodtruck hamburgers te zullen bereiden.

Debaser Slussen Terrassen

Middels een geboortekaartje werd de komst van Debaser Slussen Terrassen op 28 april aangekondigd

De club zal van dinsdag tot en met zaterdag open zijn van 15.00 ’s middags en 03.00 ’s nachts. Je vindt de nieuwe bar tegenover het standbeeld van Karl XIV Johan, op het plein tussen Slussen en Gamla Stan. Het dichtstbijzijnde metrostation is dan ook Slussen.

Op de hoogte blijven van alles dat er in Stockholm gebeurt? Like Stockholmblog.nl op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN