Evenementen

Kerstmarkt in Oriontheater

Julmarknad Orionteatern

Nog geen plannen op 6 december en heb je zin om de dag na pakjesavond goed in de kerststemming te komen? Dan is de Julmarknad in het Orionteatern op Södermalm de juiste bestemming. In dit theater vlakbij Vitabergsparken Nytorget slaan de winkeleigenaren van winkels in SoFo namelijk de handen ineen om een unieke kerstmarkt te organiseren.

Op de kerstmarkt kun je terecht voor allerhande producten die het goed zouden doen als kerstcadeautjes. Zo zijn er meerdere kraampjes met servies en handgeblazen glas, ecologische winterkleding en speelgoed. Daarnaast zijn er veel boetieken vertegenwoordigd die verschillende soorten kunst verkopen. Tel daarbij op dat er live muziek is en Glögg wordt geserveerd, en het wordt moeilijk om een bezoek aan het Oriontheater af te slaan.

De deuren zijn van 12.00 tot 17.00 geopend op 6 december 2015. Entree is uiteraard gratis. Het Oriontheater ligt aan Katarina Bangata, een lange straat op Södermalm die van winkelcentrum Skrapan tot aan het zuidelijkste puntje van Södermalm loopt. Een bezoek aan de Julmarknad is bijvoorbeeld goed te combineren met het ontbijtbuffet bij Café String of een wandeling door Vitabergsparken.

Kijk voor meer informatie op de webpagina van het evenement.

Over Orionteatern

Katarina Bangata 77
11642 Stockholm
Dichtstbijzijnde metrostation – Skanstull (10 minuten loopafstand)Tags

Anthony

Anthony Bokslag is de oprichter van Stockholmblog. Anthony woont sinds maart 2012 in Stockholm. Sindsdien schrijft hij op Stockholmblog.nl over zijn tips voor een vakantie of leven in de Zweedse hoofdstad.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close