Cultuur

Derde seizoen Bron officieel bevestigd

In de wandelgangen werd er al enkele maanden gepraat over een derde seizoen van Zweeds/Deense successerie Bron, maar nu is de bevestiging er ook van SVT. De Zweedse televisieomroep laat weten dat dit najaar zal worden begonnen met de opnames van het nieuwe seizoen. Liefhebbers van de dramaserie moeten nog wel even geduld hebben, de seizoensstart van Bron staat gepland voor herfst 2015.

In de eerste twee seizoenen van Bron kreeg de sociaal-ongemakkelijke Zweedse rechercheur Saga Norén de opdracht om criminele complotten op te lossen samen met de Deense rechercheur Martin Rohde. Het feit dat de criminele activiteiten zich in zowel Denemarken als Zweden afspeelden (of precies in het midden), maakt de zaak er niet gemakkelijk op.

Fans van het duo Rohde/Norén zullen echter teleurgesteld zijn, de Deense rechercheur Martin Rohde zal in het derde seizoen namelijk niet z’n opwachting maken. Wie het karakter zal vervangen is nog niet bekend.
In Zweden zal SVT de serie opnieuw uitzenden, in Nederland zal de Publieke Omroep deze taak op zich nemen.

Kijk jij uit naar het derde seizoen van een van de grootste Zweedse dramasuccessen ooit?

Tags

Anthony

Anthony Bokslag is de oprichter van Stockholmblog. Anthony woont sinds maart 2012 in Stockholm. Sindsdien schrijft hij op Stockholmblog.nl over zijn tips voor een vakantie of leven in de Zweedse hoofdstad.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close