Overig Stockholm

Crumpled city map Stockholm

Crumpled City map Stockholm

Met een stadskaart in de hand een vreemde stad ontdekken, het is vaak de beste manier om alle plekjes van een metropool te zien. Even snel op de kaart kijken welke bezienswaardigheden een stadsdeel verbergt is erg handig, maar hoe krijg je die kaart weer opgevouwen? Menig toerist loopt tijdens een vakantie te stoeien met de grote stadskaarten die maar op één manier netjes opgeborgen kunnen worden. Met de Crumpled City Maps is dit gelukkig voorbij, die frommel je na gebruik zo weer in je zak of rugtas.

Naast de gebruikelijke  straten staan er op de Crumpled city map Stockholm ook bezienswaardigheden zoals kerken, musea en historische gebouwen. Daarnaast staan ook de metrostation van het centrum van Stockholm op de kaart weergegeven. Handig is ook dat de city map bijna niks weegt en waterbestendig is. Door een sneeuw- of regenbui laat deze kaart zich dus niet uit het veld slaan.
Crumpled Stockholm
Naast een Crumpled city map Stockholm zijn er ook versies voor onder andere Berlijn, Parijs, Tokio, Amsterdam en New York. De city maps zijn onder andere hier te koop.

Stockholmblog

Op Stockholmblog lees je alles over de leukste restaurants, bars en bezienswaardigheden in Stockholm!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close