Over Stockholmblog.nl

Over Stockholmblog.nl

Hoi en welkom op Stockholmblog.nl! Mijn naam is Anthony en ik ben de oprichter van deze website. In maart 2012 besloot ik voor mijn studie enkele maanden naar Stockholm te verhuizen. Een paar maanden zijn inmiddels veranderd in bijna vier jaar in de Zweedse hoofdstad. Op deze blog probeer ik de speciale plekjes die Stockholm rijk is voor Nederlandse en Vlaamse toeristen te verzamelen.

Op de Facebookpagina van Stockholmblog.nl kun je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, op deze pagina zal ik ook foto’s en interessante nieuwtjes over Stockholm delen. Dus klik op de like-knop om nooit meer een bericht te missen!

Heb je vragen of heb je zelf Stockholmtips die volgens jou niet mogen ontbreken? Stuur me een bericht via het contactformulier hieronder en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Disclaimer
Op alle teksten op Stockholmblog.nl rust auteursrest, deze teksten mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Passages mogen gebruikt worden, mits er gelinkt wordt naar www.Stockholmblog.nl. Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Stockholmblog.nl, tenzij anders vermeld.Geen van deze foto’s mogen zonder toestemming gebruikt worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close