Koffie,lunch & snacks

Louie Louie; hippe koffiebar in SOFO

Louie Louie StockholmDe jonge, modebewuste inwoners van Södermalm weten het al lange tijd, SoFo (Söder Folkungagatan) is dé plek om te zijn. In deze buurt ten zuiden van de Folkungagatan op Södermalm barst het van de boetieken, vintagewinkels en koffietentjes. Louie Louie op de Bondegatan is al jarenlang een begrip bij de bezoekers en inwoners van SoFo.

Louie Louie doet met z’n rode stoelen en geblokte vloer een beetje denken aan traditionele Amerikaanse koffiebars. Aan de muur hangen foto’s van rockartiesten uit vroegere tijden, vintage posters en LP’s. Binnen kun je zitten aan tafeltjes, op de typische restaurantbanken of je kunt plaatsnemen op een van de comfortabele sofa’s. Tegenover de bar staat een draaitafel, zo nu en dan zorgt een DJ in Louie Louie voor achtergrondmuziek.

Boven de bar hangt een bord met alle koffiespecialiteiten. Filterkoffie (Bryggkaffe) kun je gratis laten bijvullen. De warme dranken worden geschonken in een bonte verzameling van kopjes, de ene nog lelijker dan de andere. Dat is misschien ook wel de charme van Louie Louie, het is alsof een stel vrienden de bar in een impulsieve bui heeft opgezet. Dit blijkt ook uit de creatieve projecten die de bar af en toe organiseert. Zo treden er regelmatig bandjes op in Louie Louie en voorheen konden er tweedehands cd’s en LP’s worden gekocht.
Louie Louie Stockholm

Naast koffie serveert Louie Louie ook sandwiches, salades en grillgerechten. Deze kunnen ook meegenomen worden, daarom is de bar erg populair bij mensen die in de buurt werken en hun dagelijkse lunch bij Louie Louie oppikken. Zelf koffie drinken in één van de leukste koffietentjes van Södermalm? Louie Louie op de Bondegatan 13 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. In de bar is gratis Wi-Fi beschikbaar. Bij mooi weer kun je op een klein terras buiten zitten.
Louie Louie Stockholm
Louie Louie Stockholm 

[tabbed_box tab1=”Openingstijden” tab2=”Locatie op kaart” tab3=”Adresgegevens”]
[tab1_content]Openingstijden Louie Louie
Louie Louie is zeven dagen per week geopend. Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden verschillen, kijk hiervoor op de website.

Maandag- vrijdag       08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag en zondag   10.00 uur – 18.00 uur[/tab1_content]
[tab2_content]Locatie op kaart

Grotere kaart weergeven[/tab2_content]
[tab3_content]Adres
Louie Louie bar AB
Bondegatan 13
116 23 Stockholm
Telefoonnumer
08-6400271
Website
http://www.louielouie.se
[/tab3_content]

[/tabbed_box]

Tags

Stockholmblog

Op Stockholmblog lees je alles over de leukste restaurants, bars en bezienswaardigheden in Stockholm!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close