Shopping

Winkelen tot je erbij neervalt in Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia
Een prachtig winkelcentrum met bekende Zweedse designwinkels zover het oog reikt. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is Mall of Scandinavia, een groot nieuw winkelcentrum in het noorden van Stockholm iets voor jou. De Mall of Scandinavia opende in november 2015 en is sindsdien een populaire weekendbestemming voor zowel Stockholmers als bezoekers van de stad.

Naast de reguliere merken die je ook in de binnenstad van Stockholm zult vinden (Åhlens, COS, Stadium), zijn er ook winkels te vinden die nog niet zo vanzelfsprekend zijn in het Zweedse straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een heuse LEGO store, een Disneywinkel en een vestiging van Pull&Bear. Ook het populaire online warenhuis RoyalDesign.se heeft een winkel in the Mall of Scandinavia.

Tien minuten buiten Stockholm centrum
Mall of Scandinavia ligt in Solna, een voorstad van Stockholm. Dit hoeft je er echter niet van te weerhouden om een bezoek te brengen aan het winkelcentrum, met de regionale trein reis je in 10 minuten van Stockholm Centraal naar Solna. De Mall of Scandinavia ligt pal naast het treinstation.

Mall of Scandinavia

Meer dan alleen winkels
Het marketingteam van Mall of Scandinavia probeert een bezoek aan te prijzen als meer dan enkel een dagje shoppen, Mall of Scandinavia is volgens hen namelijk een ‘experience’. En dat klopt eerlijk gezegd wel een beetje. Bij het opzetten van het winkelcentrum is alles tot in het diepste detail ontworpen en geperfectioneerd. Van de interactieve schermen die je de weg wijzen tot de strakke designtoiletten, aan alles is gedacht. Ook zul je hier niet eten in een verslonsde pizzatent, het interieur van elk restaurant is aangepast op menukaart. Zo waan je je bij het Italiaanse restaurant op een Siciliaans plein en is de burger bar ingericht als een Amerikaanse burger joint.

Mall of Scandinavia


Kortom, het concept van Mall of Scandinavia is tot in de puntjes uitgewerkt. Tel daarbij op dat het winkelcentrum de grootste en meest moderne bioscoop van heel Zweden heeft en je bent de hele dag zoet met je bezoek.

Over Mall of Scandinavia
De Mall of Scandinavia is dagelijks geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur. Genoeg tijd om te winkelen, te eten, koffie te drinken en een filmpje te pakken dus. Er zijn verschillende manieren om bij de Mall of Scandinavia te komen, maar de regionale trein vanaf Stockholm Centraal, Stockholm Södra of Stockholm Karlberg is veruit het gemakkelijkst.

Voor een overzicht van alle winkels die er in het winkelcentrum te vinden zijn, kun je terecht op de website van Mall of Scandinavia.Tags

Anthony

Anthony Bokslag is de oprichter van Stockholmblog. Anthony woont sinds maart 2012 in Stockholm. Sindsdien schrijft hij op Stockholmblog.nl over zijn tips voor een vakantie of leven in de Zweedse hoofdstad.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Close
Close