Adverteren op Stockholmblog.nl

Adverteren op Stockholmblog.nl

Stockholmblog.nl is een website met informatie over Stockholm en Zweden in het algemeen. Op de website kun je blogs lezen over bezienswaardigheden in Stockholm, maar ook bars, winkels, Zweedse gerechten en Zweedse cultuur komen uitgebreid aan bod op de website.

De website is op 1 december 2011 live gegaan, pas sinds april 2012 is er op frequente informatie op geplaatst. Wekelijks verschijnen er nu minimaal drie blogs op Stockholmblog.nl, voorzien van hoogwaardig foto- en videomateriaal.

Advertenties
Deze website is een hobby voor mij, maar wel een hobby die geld kost. Om de kosten te dekken staan er op deze website enkele advertenties en affiliatelinks. Hierbij is het voor mij zeer belangrijk dat de lezers van Stockholmblog.nl iets hebben aan de advertenties, relevantie staat zeer hoog in het vaandel.

Advertentiemogelijkheden
Heb je interesse in het adverteren op Stockholmblog.nl met een merk dat relevant is voor de lezers van deze website? Dan  kun je via het contactformulier hieronder met mij in contact komen. Mogelijk zijn onder andere: sidebar ad (300×200) en een advertorial, mits deze goed past bij de content van Stockholmblog.nl. Schroom niet om te mailen voor meer informatie!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close