Hotel STF af Chapman

Hotel STF af Chapman

SHARE
, / 1606 0

Hotel STF af Chapman

Stockholm is gebouwd op veertien eilanden en is dan ook omgeven met water. Ideaal dus voor recreatie, maar ook overnachten op de Zweedse wateren behoort al jaren tot de mogelijkheid. Bij Skeppsholmen ligt namelijk Hotel STF af Chapman aangemeerd, een stalen zeilschip dat nu dienst doet als jeugdhostel.

Voorzieningen
Hotel STF af Chapman heeft 285 bedden, verdeeld over verschillende types accommodatie. Zo beschikt het drijvende hostel over slaapzalen, maar het is ook mogelijk om een privékamer met gedeelde badkamer of een superior double te boeken. Het hostel ligt aangemeerd bij Skepssholmen, waardoor je binnen enkele minuten naar alle bezienswaardigheden van de Stockholmse binnenstad kunt lopen. Ook rijdt er een bus vanaf het eiland, deze bus rijdt onder andere langs Stockholm Centralstation.

In de zomer kun je op het dek van het schip zonnebaden of een duik nemen in het water. Gasten van het hostel hebben toegang tot een keuken waar eigen maaltijden gekookt kunnen worden. In de gemeenschappelijke ruimtes van af Chapman is gratis Wi-Fi aanwezig.

Prijzen
Het hostel is zeer populair onder toeristen, vroeg boeken is dus aan te raden. Een bed op een slaapzaal kost ongeveer 35 euro per nacht, voor een tweepersoonskamer betaal je rond de 100 euro per nacht. Hiermee is STF af Chapman niet uitzonderlijk goedkoop, maar voor de locatie en voorzieningen zijn de prijzen zeker redelijk.

[tabbed_box tab1=”Boek een verblijf” tab2=”Locatie” tab3=”Contact”] [tab1_content]Hotel STF af Chapman
Hotel STF af Chapman is een hostel op een stalen zeilschip dat vroeger gebruikt werd door het Zweedse leger. Nu beschikt het hostel 285 bedden op slaapzalen, maar ook in privékamers. Het schip ligt bij Skeppsholmen, op loopafstand van alle attracties die Stockholm te bieden heeft en vlakbij de grote musea op Skeppsholmen. Kijk voor actuele beschikbaarheid en prijzen hieronder.

[/tab1_content] [tab2_content]Locatie

Grotere kaart weergeven[/tab2_content] [tab3_content]Adres
Flaggmansvägen 8
111 49 Stockholm
Telefoonnummer
+46 8 463 22 66
Website
http://www.stfchapman.com[/tab3_content] [/tabbed_box]

Foto: Giåm op Flickr 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN